Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Netwerkdag 2022

Zaterdag 10 september 2022

Op zaterdagmiddag 10 september 2022 is de Els Borst Netwerkdag, hét jaarlijkse netwerkevenement van het Els Borst Netwerk. Meld je nu aan! Dit jaar staat de Els Borst Netwerkdag in het teken van De (on)balans ...

Op zaterdagmiddag 10 september 2022 is de Els Borst Netwerkdag, hét jaarlijkse netwerkevenement van het Els Borst Netwerk. Meld je nu aan!

Dit jaar staat de Els Borst Netwerkdag in het teken van De (on)balans opmaken: Het pad naar échte gelijkheid. Hoewel steeds meer vrouwen de weg naar de politiek weten te vinden, is daadwerkelijke gendergelijkheid in de politiek en ook daarbuiten nog altijd geen vanzelfsprekendheid. Op deze dag willen we de krachten bundelen en zo het pad naar echte gelijkheid uitstippelen.

Het wordt een middag vol inspirerende sprekers, panelgesprekken en workshops. Zo duiken we met kennisinstituut Atria de geschiedenis van vrouwen in de politiek in, kun je een debattraining van AD REM volgen, en organiseren we voor kersverse raadsleden een sessie over tips & tricks in de lokale politiek. Met de Provinciale Statenverkiezingen in aantocht organiseren we daarnaast een subsessie met Provinciale Staten- en Eerste Kamerleden. Ook thema’s als sociale veiligheid, medische ethiek en gelijkheid in het recht zullen de revue passeren. De dag sluiten we af met een interessante keynote speech, waarna we napraten bij de borrel in de binnentuin van De Observant.

Tijd en plaats
Zaterdag 10 september van 13u tot 17u (met daarna borrel)
Plaats: De Observant in Amersfoort (Stadhuisplein 7, 3811 LM Amersfoort).
De inloop is om 13:00 uur, en om 13:30 uur start het programma.

Tip: organiseer met jouw EBN-afdeling een lunch voorafgaand aan de middag!

10 september

gehele dag