Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 9 januari 2020

Tickets Els Borst Netwerk lezing 5 februari nu beschikbaar

Vorig jaar was het vijf jaar geleden dat onze geliefde Els Borst, partijgenoot en voormalig minister van Volksgezondheid, is komen te overlijden. Ter herinnering aan Els organiseerde het landelijk Els Borst Netwerk toen voor het eerst een speciale lezing. We maken hier nu een jaarlijkse traditie van.

Graag nodigen we alle leden van ons netwerk uit om naar onze jaarlijkse lezing te komen. Dit jaar op woensdag 5 februari 2020, inloop vanaf 19.30 uur.

Je hebt hiervoor een ticket nodig.

Opzij’s meest invloedrijke vrouw 2019: Angela Maas
Op woensdagavond 5 februari geeft Angela Maas de lezing. Sinds 2012 werkt zij als hoogleraar cardiologie in het Radboudumc te Nijmegen. Als specialist in vrouwenharten toonde ze aan dat vrouwen andere medische issues kunnen hebben. Waardoor klachten ook op een andere manier tot uiting komen. Tijdens de lezing neemt ze ons mee in het leiderschap wat nodig is om ook voor vrouwen de juiste zorg te realiseren.

Column
Historica Agnes Cremers en oprichter van F-site en Van Gisteren draagt een column voor over hoe vrouwen ruimte geven en nemen, van vroeger tot nu. Ons Tweede Kamerlid Pia Dijkstra leidt de avond in goede banen.

Programma
19:30 Inloop
20:00 Aftrap Pia, lezing Angela en column Agnes
21:30 Borrel

Locatie
Vechtclub XL, Utrecht